Pagini

marți, 15 decembrie 2009

Cele mai nefericite Logo-uri

Logo-ul este unul dintre aspectele de marcă al unei companii sau al unei entităţi economice. Următoarele sigle par să reprezinte brandurile lor în . .. Ei bine ... in mod nefericit! Doar priviti!.

O clinica stomatologica din America Latină


Ferrari-uri uimitoare din Lego

Din momentul cand s-a început să se producă cărămizi din plastic, grupul Lego a lansat mii de seturi de jocuri cu diferite teme - spaţiu, roboti, ninja, oraşe, trenuri, vestul sălbatic şi ... masini de curse. Iar atunci când spui de curse auto, un singur nume iese în evidenţă în mintea ta: Ferrari. Acestea sunt un set de masini de curse Ferrari, care include Enzo , F430 Spider, F1 racer şi altele:
LEGO Enzo Ferrari


Arta din cafea si lapte

Arta in cafea si lapte se referă la modele create pe vârfurile cestilor de espresso. Aceste modele sunt de obicei create într-unul din cele două moduri şi, uneori, folosind o combinaţie a ambelor. Prima metodă este prin manipularea fluxul de lapte de la un espresso (cunoscuta sub numele de "pour arta latte"). Cea de a doua este prin aplicarea de desene sau modele(cunoscuta sub numele de gravură), utilizând şabloane, pulberi şi spuma de lapte. Arta din cafea si lapte este cel mai des vazuta pe un latte(cafea cu lapte), deşi poate fi, de asemenea, vazuta si pe un cappuccino, o Caffe Mocha sau chiar un espresso macchiato. Iată o mostră din cele mai bune opere:


Related Posts with Thumbnails