Pagini

miercuri, 3 februarie 2010

Cele mai incredibile Picturi pe feţe


Punga cu popcorn

6 Cele mai mici instrumente muzicale din lume

1 Cea mai mica chitara: de dimensiunea unei celule din sângele uman
Nano-Chitara are 10 micrometri lungime, cam de marimea unui singure celule din sângele unui om.A fost făcuta de Dustin Carr şi Harold Craighead de la Universitatea Cornell.
World's Smallest Guitar


10 Cele mai uluitoare filmulete pe Youtube

Este o ocazie speciala atunci cand esti martorul unui eveniment spectaculos si reusesti sa capturezi acea “imagine sau acea scena dintr-un milion”, pentru ca te-ai aflat la locul potrivit, in momentul potrivit, avand o camera video in dotare. Dezastre naturale si fenomene inexplicabile nu au loc pe toate drumurile, dar, chiar si asa, exista cateva filmari ale acestor evenimente. Dezvoltarea din ultimii 20 de ani a industriei de aparatura foto-video de uz domestic a facut posibila imortalizarea si transmiterea in toate colturile lumii a unor evenimente neobisnuite si uluitoare. Celebrul YouTube ne permite tuturor sa urmarim aceste momente adunate de pe tot Globul, iar un top 10, poate subiectiv, al celor mai impresionante filmulete de pe acest site va fi prezentat in randurile ce urmeaza.

10. Surfing pe tsunami

Mike Parsons este unul dintre cei mai impresionanti atleti ai planetei. Prolific si entuziast surfer, barbatul in varsta de 45 de ani este unul dintre cei mai buni practicanti ai acestui hobby, care ii serveste si ca mijloc de subzistenta. Mike a devenit faimos mai ales datorita acestui videoclip, care il infatiseaza "calarind" cu placa de surf "coamela" unui val inalt de 20 metri, in apropierea plajei Jaws, din Hawaii. Evenimentul a fost filmat din elicopter si este in intregime autentic. La acea data, a inregistrat recordul pentru cel mai mare val pe care s-a facut vreodata surfing, dar Parson si-a doborat propriul record mai tarziu, in 2008, la Cortes Bank. Barbatul are numeroase videoclipuri in care practica surfingul, intre care se numara si cel denumit Billabong Odyssey, la randul sau foarte spectaculos.


10 Modele de arta ciudata si fascinanta

1 Banksy’s Telephone Booth
Facuta pentru a parodia declinul faimoaselor cabine telefonice din Londra.
Banksy’s Telephone Booth


Related Posts with Thumbnails