Pagini

miercuri, 16 decembrie 2009

10 Cele mai ciudate tipuri de bere

1 Bere pentru caini
De acum iubitorii de bere si caini pot sta la o bere impreuna cu cainele lor cu ajutorul acestei beri facute in Olanda.






2 Duff Beer: Homer Simpson's Beer comes true!






3 Beer + Milk(lapte) = Bilk
O fabrică de bere din Hokkaido, Japonia a lansat recent o bere cu putin malt si lapte. Ideea a venit de la fiul unui patron de magazin de băuturi, care lucreaza în industria produselor lactate. Erau nevoiti sa arunce o mare contitate de lapte si el a propus fabricii de bere din localitate sa produca bere de lapte. Un gust de bere este ca un gust de fructe si merge bine cu dulciuri. Din cauza aromei sale de fructe , Bilk speră să fi populara în rândul femeilor.






4 Bere pentru nevazatori
Dusseldorf , una dintre cele mai bune beri din lume, este acum la sticle noi cu o etichetă Braille. Astfel, Uerige a creat prima bere pentru nevăzători. "Tu de multe ori nu ai nici o idee ce este pe punctul de a merge in gura ta. Dar, cu sticla asta vi se spune în mod clar ceea ce este - şi asta este fabulos."






5 Bere sampanie
Işi propune să ispitească şi sa tachineze papilele gustative cu combinaţia sa de bere şi şampanie. Disponibila în sticle de 750ml , preţul de vânzare al unei sticle este in jur de $ 12.






6 Bere pizza
Un Chicago s-a creat berea pizza. Tom Seefurth a pus bere in pizza si o serveste la restaurantul lui ca Mamma Mia Pizza Bere, conţine roşii, usturoi, busuioc şi oregano. Seefurth a declarat ca în experimentele sale culinare, de asemenea, a mai gatit bere salsa, curry de bere şi chiar şi bere stafide si fulgi de ovăz.






7 Bere pentru copii
O compania japoneză sta în spatele Kidsbeer, este o băutura nealcoolica care arată ca o bere reala. Satoshi Tomoda, presedinte fabicii de băuturi, a declarat: "Copiii să copieze şi să mimeze adulţi.






8 Bere cu vitamine
Berea este inbunatatita cu vitamina B, acid folic şi alte vitamine esenţiale. .






9 Bere free ca si "Open Source-ul"






10 Cea mia atre bere din lume:25% alcool si 110 dolari sticla.
O fabrică de bere din state a lansat cea mai puternica bere din lume. Este de şase ori mai puternica decat o bere normală şi de două ori mai puternica decat o sticla de vin. Doar 8.000 de sticle ediţie limitată s-au fabricat, fiind preparată de către Boston Beer Company.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails