Pagini

joi, 21 ianuarie 2010

Iată cele mai ciudate legi legate de sex din lume

In Statele Unite ale Americii legea a acordat o prea mare atenţie activităţilor sexuale. Astfel o parte dintre legile cu privire la actele sexuale au căpătat un aspect ciudat in unele state americane.

1. Pennsylvania: Bărbaţii nu au voie să se excite în public, iar sexul anal este amendat cu câteva mii de dolari.



2. Bozeman, Montana: Două persoane de sex opus nu au voie să facă sex în curtea din faţa casei dacă soarele a apus şi dacă sunt dezbrăcaţi.

3.Minnesota:
- Bărbaţii nu au voier să facă sex cu un peşte viu.
-Este ilegal să dormi în pielea goală.
- În Alexandria, Minnesota soţii nu au voie să facă sex cu soţiile dacă le miroase gura a usturoi, ceapă sau peşte, iar prin lege sunt obligaţi să se spele pe dinţi dacă soţia lui aşa îi cere.

4. Newcastle, Wyoming: Cuplurile nu au voie să facă sex în zona vitrinelor frigorifice din supermarketuri.

5. Cleveland, Ohio: Femeile nu au voie să poarte pantofi lucioşi atunci când au fuste pe ele pentru ca imaginea lenjeriei intime să nu se reflecte pe încălţăminte.

6. Tremont, Utah: Femeile nu au voie să facă sex în timp ce se află în ambulanţe, iar dacă sunt prinse numele lor va fi publicat în ziar. Pe de altă parte bărbaţii care fac acelaşi lucru sunt nevinovaţi.

7. Arizona: Femeile pot să umble în sânii goi deoarece aceştia nu sunt consideraţi părţi intime ale corpului.

8.Illinois: Nu ai voie să faci sex în ziua nunţii în timp ce pescuieşti sau vânezi.

9. Nebraska: Cuplurile care dorm la hotel trebuie să se îmbrace în cămăşi de noapte albe din bumbac în timpul nopţii şi nu au voie să se dezbrace de ele nici atunci când fac sex. Îmbrăcămintea trebuie procurată de hotel.

10. New Mexico: Cuplurile au voie să facă sex în maşinile personale, staţionate, în timpul pauzei de masă doar dacă au jaluzele la geam.

11. Cincinnati, Ohio: Sexul anal este ilegal

12. Willowdale, Oregon: Bărbaţii sunt amendaţi dacă vorbesc urât în timp ce fac sex, iar femeile au voie să spună ce vor.

13. Connorsville,Wisconsin: Bărbaţii nu au voie să tragă cu arma în timp ce partenera lor are un orgasm.

Dacă am menţionat o parte dintre cele mai ciudate legi americane cu privire la sex iată şi câteva de pe alte continente:

1. Londra: E ilegal să faci sex pe o motocicletă parcată.
2.Indonezia:Masturbarea este pedepsită cu decapitarea.
3.Liverpool: Vânzătoarele din magazinele de peşti exotici au voie să stea în sânii goi.
4.Hong Kong: O soţie înşelată are dreptul să-şi omoare soţul dar doar cu mâinile goale iar amantei îi poate lua viaţa în orice fel vrea ea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails