Pagini

vineri, 19 martie 2010

10 Cele mai dorite femei din 2010

Gusturile in ceea ce priveste o femeie sunt impartite. In timp ce unii barbati prefera femeile cu dimenisunile perfecte, sunt altii care iubesc femeile naturale din toate punctele de vedere.
Asa se face ca topul realizat de cei de la askmen.com este complet diferit de ce era anul trecut. Superbele Angelina Jolie si Megan Fox nu se mai afla pe locul intai in topul preferintelor, fiind detronate de o domnisoara nu tocmai cunoscuta din Europa.
Topul a fost realizat in urma voturilor oferite de cititorii online. Urmareste mai jos care sunt noile locuri ocupate de divele de la Hollywood.

10: Miranda Kerr

Miranda a inlocuit-o pe Gisele Bundchen pe podiumul Victoria's Secret in 2007, devenind primul model australian care prezinta pentru celebrul brand de lenjerie intima. Iubita actorului Orlando Bloom spune ca se mentine in forma facand yoga in fiecare dimineata si urmand o dieta bazata pe legume si peste.



9: Eva Mendes

Desi anul trecut a ocupat primul loc in top, anul acesta actrita Eva Mendes a avut o cadere spectaculoasa. Campania pentru Calvin Klein si PETA, in care apare dezbracata, a fost unul dintre motivele care au mentinut-o intre primele zece cele mai dorite femei.



8: Cheryl Cole

Fosta membra a trupei Girls Aloud este singura care a avut succes in cariera solo. In ultima perioada, cantareata are probleme pe plan personal, ea parasindu-si sotul, fotbalistul Ashley Cole, dupa ce acesta a inselat-o.



7: Penelope Cruz

Desi sustine ca in actorie e greu sa iti cladesti o cariera odata ce devii cunoscuta pentru frumusetea ta, se pare ca ea a reusit de minune, fiindu-i recunoscute atat meritele actoricesti, cat si frumusetea. Anul trecut, Penelope a ocupat locul 25.



6: Beyonce

Beyonce nu mai are nevoie de prezentare. Ea este o adevarata diva, asa cum se si lauda in versurile pieselor ei. In topul Forbes este cea mai bine platita tanara celebritate.



5: Jessica Alba

Frumoasa actrita vine tare din urma. De pe locul 15 a coborat repejor pe un loc fruntas. Jessica este una dintre actritele cunoscute mai mult pentru felul in care arata decat pentru rolurile ei.



4: Alessandra Ambrosio

Pe locul 6 anul trecut, Alessandra este, probabil, cel mai cunoscut "inger" de la Victoria's Secret al momentului. La doar trei luni dupa ce a nascut, modelul a defilat prezentand un trup perfect.



3: Kate Beckinsale

De cand a aparut imbracata in costum mulat din piele neagra si luptandu-se cu vampiri si varcolaci, revista Esquire a numit-o cea mai sexy femeie in 2009. Desi este casatorita cu regizorul Len Wiseman, barbatii o voteaza in continuare cand vine vorba de cele mai sexy femei.



2: Marisa Miller

La 31 de ani, Marisa este unul dintre "ingerii" de succes de la Victoria's Secret. Anul trecut ea s-a clasat pe locul 3 in preferintele cititorilor. In 2008, o alta revista pentru barbati, Maxim, a asezat-o in fruntea clasamentului celor mai sexy femei.



1: Emmanuelle Chriqui

Emmanuelle Chriqui cea mai dorita femeie in 2010, asta dupa ce anul trecut a ocupat locul 12 in top. Desi in Europa nu e foarte cunoscuta, actrita de origine marocana este apreciata in SUA pentru prestatia ei din serialul "Entourage".


Sursa: AskMen

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails