Pagini

vineri, 28 mai 2010

8 Cele mai scumpe telefoane din lume

8. Telefonul Nokia 8800 Arte costa 134.000 de dolari si a fost creat de catre Peter Aloisson. Cu o carcasa de aur de 18k, telefonul este acoperit de peste 680 de diamante roz si albe . In ce priveste functionalitatile, terminalul are o camera foto de 3.15 MP cu autofocus si video, player muzical, conectivitate Bluetooth si functie de inregistrare a vocii.




7. iPhone Princess Plus este creat de catre Peter Aloisson si costa 176.400 de dolari. Telefonul are o carcasa din aur alb de 18k incrustata cu 318 diamante. Varianta sa mai ieftina, iPhone Brilliants Only, a fost vanduta la pretul de 66.150 de dolari.




6. Sony Ericsson Black Diamond costa 300.000 de dolari si are un look futuristic datorita oglinzii de care este acoperit.




5. Telefonul Vertu Signature Cobra costa 310.000 de dolari. Telefonul are doua diamante, doua smaralde si 439 de rubine. De asemenea, telefonul are aplicat pe partea frontala a carcasei un sarpe, simbol al exclusivitatii.




4. Diamond Crypto Smartphone costa 1,3 milioane de dolari. Telefonul este imbracat in platina si decorat cu 50 de diamante, 10 dintre ele fiind albastre, considerate foarte rare, iar lemnul de pe partile laterale ale telefonului este abanos din Madagascar. Telefonul are la baza sistemul de operare Windows, care functioneaza pe un procesor Motorola de 266 MHz., un ecran tactil TFT de 2,2 inch si functie de MP3player. Diferenta dintre Diamnond Crypto si alte telefoane la fel de scumpe este tehnologia de criptare cu care este dotat, pentru a asigura o securitate ridicata a informatiilor.




3. GoldVish Le Milion Piece Unique costa 1,3 milioane de dolari si a fost produs in trei exemplare. Telefonul a intrat in Cartea Recordurilor ca fiind “Cel mai scump telefon din lume” si “Cel mai exclusiv telefon din lume”. Produs de catre compania GoldVish Luxury Communications, ce are sediul in Geneva, telefonul are o carcasa din aur alb de 18 k. Printre functionalitatile terminalului se numara conectivitatea Bletooth, radio, camere digitale si MP3. Telefonul este disponibil doar prin comanda speciala.




2. Kings Button iPhone costa 2,4 milioane de dolari, are incrustate 138 de diamante pe partea laterala si un diamant rar de 6,6 carate in partea frontala.




1.Phone 3G Supreme este cel mai scump telefon mobil din lume, avand un pret de 3,2 milioane de dolari. Terminalul are o carcasa din aur de 22 de karate incrustata cu 200 de diamante si a fost creat de catre Stuart Huges, din cadrul companiei Goldstriker International, intr-o perioada de 10 luni.



Sursa:BUSINESSMAGAZIN.RO

2 comentarii:

  1. La ce bun sa ai un telefon din asta?.....Ca sa-ti regreti zilele atunci cand il pierzi, sau ti-l fura cineva?....mi se par un rasfat pentru oameni retardati.

    Oricum, foarte bun topul !

    RăspundețiȘtergere
  2. sunt multi care au bani si nu au ce sa faca cu ei. multumesc ca ti-a placut topul!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts with Thumbnails