Pagini

sâmbătă, 12 decembrie 2009

10 Cele mai ciudate toalete

1 Toaleta MP3
Pe langa o sursă de încălzire a scaunului, spălare automată, şi scaun electronic controlat, aceasta toaletă include si un player MP3 cu drepturi depline cu un slot pentru card SD. Panoul de control al MP3 player-ul poate fi montat pe perete.Scaunul complet echipat N5A costa 1750 dolari.






2 Acvariul toaleta
Rezervorul este pe deplin funcţional.Aceasta a fost proiectata de Oliver Beckert si masoara 22" x 14" x 9".






3 Waterless Toilet
Aceasta toaleta este ingeniosa. Deşi arată ca un OZN, scopul principal al acestei toalete este de a oferi toate funcţionalitatile, sanitare,igienice eliminand toata poluarea şi toate bacteriile dăunătoare, fără utilizarea de produse chimice, apă curentă, sau de electricitate. Rezervorul este portabil, compact, usor de asamblat, şi este conceputa pentru mediul rural.






4 Toaleta publica semi trasparenta
Este imposibil să vezi în toaletă din afara ei,dar persoana din interior poate vedea trecătorii. Un artist a creat aceasta toaletă publică dintr-un cub de sticlă pentru a testa curiozitatea-şi curajul-oamenilor care trec pe Tate Gallery din Londra,Marea Britanie.






5 Toaleta portabila
Insipod este o toaletă portabila, care funcţionează ca un cort. Atunci când nu este în uz, aceasta se impacheteaza într-un pachet mic. Dar, atunci când este instalata, shell-ul din nylon se mareste-ca un balon, nu numai pentru a asigura intimitatea, dar, de asemenea, să retina toate mirosurile care vin odata cu folosirea toaletei.






6 Dagobert Throne Toilet
Toaleta vine cu o scrumieră,o lumânare, apa se trage cu ajutorul unui lant si este sub forma de tron. Acesta include o melodie atunci când capacul se ridică, şi dispune de un tron solid, cu 3 straturi de poliuretan, un lanţ cu care se trage un clopot, scrumieră în braţ, şi o lumanare.






7 Toaleta Hands-Free
O companie numita "bea până la fund" SRL "pretinde că a fost inauguratoarea unei noi epoci, cu Toaleta Hands-Free. Este, în esenţă, o toaletă cu un motor care ridică capacul în sus şi în jos, fără să te atingi de el. Probabil un lucru bun pentru toaletele publice. Nu mai trebuie să ridicati scaunul cu mana.






8 Toaleta care se incinereaza
Trebuie, mai întâi sa apăsaţi un buton pentru a porni sistemul de încălzire şi apoi sa puneti o hârtie cretată sub forma de castron(speciala) în jos între două bucăţi înclinate de oţel. Aceasta este poarta de acces la Hades. Apoi poti sa faci pipi în hârtia de filtru.Acesta este fabricata de Incinole.






9 Toaleta cu mesaje
Royalet instalează super lucruri pe toaletă dvs. standard, şi vă oferă toate funcţiile pe care le vreti: de spalat, de încălzire, deodorante, masaje, uscare ... tu doar trebuie sa stabilesti temperatuta apei si a scaunului!






10 Pisoarul care dispare
Sistemul Urilift are un metru este format din doi cilindri din oţel inoxidabil cu trei alveole, fiecare cu un pisoar, si fara usi.In timpul zilei Urilift este coborât sub nivelul strazii pentru un aspect frumos. Apoi, pe timp de noapte,un operator de la distanţă il ridică la nivelul trotuarului cu un sistem hidraulic în aproximativ două minute.Sistemul de 75.000 dolari a fost instalat în Olanda, şi s-a extins in Londra şi Belfast.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails