Pagini

vineri, 11 decembrie 2009

10 Cele mai ciudate hoteluri

1 Ice Hotel (Suedia): 6.000 de metri pătraţi de gheaţă şi zăpadă
Format din peste 6.000 de metri pătraţi de gheaţă şi zăpadă, este cel mai mare - şi original - hotel de gheaţă din lume. Oaspetii dorm într-un sac de dormit termic pe un pat special construit de zăpadă şi gheaţă, pe piei de ren. Dimineaţa, o ceaşcă de suc de merişoare de munte fierbinte este adus la patul lor. După ce se bucură de un bun (?) somn de noapte pe un pat de zăpadă,sucul livrat dimineaţă ar trebui să fie un deliciu. Cu o temperatura medie de -8 de grade Celsius, atrage o mulţime de staruri, sau doar vizitatori obijnuiti.






2 Gamirasu Cave Hotel (Turcia):-o peşteră intr-o roca vulcanica
Dormitul in Gamirasu Cave Hotel, este surprinzator de confortabil. Roca vulcanica care izoleaza pestera menţine temperatura la un nivel confortabil, între 17 şi 20 grade Celsius,in tot timpul anului. Pestera in sine,a folosit ca un refugiu bizantin monahal, cu aproximativ 1000 de ani in urma. Până de curând, o parte din aceasta a fost utilizata de călugării creştini, şi unele camere au fost folosite ca celule.






3 Old Jail Mount (Australia): o veche inchisoare reala
Dacă v-aţi petrecut vreodata o noapte în închisoare, probabil că nu mai vreti să mergeti înapoi. Cu toate acestea, pentru cei care niciodată nu pot ajunge acolo - închisoarea din Australia este locul in care pot fi inchisi pentru o noapte. Acesta veche închisoare din Mount Gambier a fost transformata într-un hotel.Oaspetii vor mânca în sala de mese şi vor dormi lângă o toaletă, e destul de clar să va spun că cineva cu un buget mai mic trebuie să se orienteze spre acest hotel.






4 Poseidon Undersea Resort (Fiji): un hotel subacvatic
Deschis la începutul anului 2009, oaspetii au posibilitatea să stea in grandioasul Poseidon Undersea Resort. Amplasat la patruzeci de metri sub suprafaţa albastra a Lagunei Fijiene, apartamentele subacvatice vor fi accesibile cu ajutorul unui lift. 70 la sută din fiecare apartament este învăluit în pereţi din acril care să permită vederi spectaculoase ale oceanului. Oaspeţii sunt invitaţi să interacţioneze cu împrejurimile. La apăsarea unui buton pot da hrana la pesti.






5 Capsule Inn (Tokio): capsule în loc de camere
Sunt mai mult o capsulă, decât o cameră.Aceste capsule,sunt realizate din material plastic armat, au toate facilităţile necesare, cum ar fi TV, radio, iluminare, precum şi ceas cu alarma.






6 Green Magic Treehouses (India): construit în copaci la 90 de metri de nivelul marii
Casele sunt construite în copaci la 90 m înălţime, şi amplasate într-o padure tropicala. Ele vin echipate cu apă curentă în bai, telefoane.Toate casele sunt realizate din materiale ecologice, şi folosesc surse de energie alternativă, evitând retelele convenţionale de energie electrică. Acest lucru, împreună cu abundenta de floră şi faună extraordinara,fac din ele un loc frumos şi unic unde sa staţi.






7 Exploranter (Brazilia): un hotel pe roţi
Exploranter - un hotel pe roti - cu siguranţă a fost proiectat pentru călătorii de aventura.Exploranter este complet echipat cu instalaţii care includ o bucatarie, dusuri calde şi 28 de paturi. Exploranter se afla în Sao Paulo si face tururi prin Brazilia, Chile şi Argentina. Hotelul chiar vă satisface tematica locurilor, cum ar fi explozia de aer cald, călărie, rafting, sau vizitarea lanurilor de viţă de vie.






8 Woodlyn Park Motels (NZ): hotelul din avion,vagon si pestera
Woodlyn Park în Waitomo, NZ oferă trei opţiuni de cazare. Un vagon din anii 1950 şi un avion au fost renovate si transformate în mici motele.Motel Hobbit seamănă cu o gaură autentica construita în partea laterală a muntelui. Divertismentul furnizat la oricare din cele 3 moteluri este la fel de bizar. Oaspeţii sunt invitaţi să se bucure de tunsul oilor şi distractiile cu animale.






9 McMenemins Kennedy School Hotel(SUA): înapoi la şcoală
Ati dorit sa mergeti la şcoală în pijama? La McMenemins Kennedy Hotel School,acest vis a devenit realitate. Kennedy School, o şcoală elementară istorica, a fost transformată într-un loc încântător in care puteţi sa staţi în timp ce vizitati zona Portland. Fiecare camera, arata ca o sala de clasa originala, conţine o tabla si vine echipata cu un telefon, conexiune la Internet, şi chiar o baie privata.






10 Hotelul din copac(Suedia)-Disponibil pentru un singur oaspete
Este cel mai mic hotel din lume.Este disponibil pentru un singur oaspete sau un cuplu.Se afla la aproxumativ 42 m deasupra unui parc. Mai cuprinde si o veranda,toaleta si un hamac.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails