Pagini

joi, 10 decembrie 2009

10 Cele mai tari accesorii pentru PC

SatuGO - Bouncing Digital Camera
Are forma unei minge,foarte mica,acest gadget este de fapt un aparat de fotografiat digital care fixează imagini de 3.0 megapixeli. SatuGO va include 1GB de memorie şi ea poate fi, de asemenea, utilizat ca un webcam.






Mouse pentru picior
Mouse-ul are o pedala de control al circulaţiei în timp ce cealaltă pedala este pentru clicuri. Pedalele sunt fabricate din cauciuc si o parte de plastic şi sunt dotate cu un "mecanism sensibil la presiune de 360 de grade"






Tastatura optimizata
Uita-te la aceasta tastatura si stii ca ai de a face cu ceva diferit. Această tastatură inovatoare are taste OLED personalizabile - programate pentru a lansa aplicaţii care folosesc pictograme / animatii / imagini pentru o notă personală.






Boxe portabile de carton






Pat ce se trasforma in birou pentru calculator
Pentru in jur de 2079 dolari, ati putea cumpara acest pat pliabil in birou pentru calculator. Dispune de pistoane pe gaz, care ajuta la transformarea patului in birou şi invers.






SoundArt Canvas Speakers
Doriţi să combinaţi arta şi tehnologia într-un singur dispozitiv, SoundArt a raspuns cu difuzoarele sale sub forma de panza . Atarnatile pe perete, conectaţi sursa de muzică şi bucuraţi-vă de spatiul din jurul dumneavoastra. De la muzică la filme opţiunile audio sunt nelimitate. Aproape orice sursă audio poate fi redata prin ele - Hi-Fi, iPod, DVD, CD-ul sau pot fi folosite ca ieşire de sistemul dumneavoastră AV. Dispunând de una sau două panze, un subwoofer, şi alegerea dumneavoastră de imprimare a panzei.





Multimedia Chair
"Multimedia Scaun" , ofera doua difuzoare de 50 waţi (construite în tetiera), de 300 de amperi Watt (ascunse in baza scaunului), şi un traductor de sunet - "aceeaşi tehnologie folosită iniţial în simulatoarele de zbor "- care converteşte sunetele de joasă frecvenţă în vibraţii.






CP-1 USB Spy Mouse
Păstraţi o ureche aproape de computer cu CP-1. Ascuns în interiorul acestui mouse, altfel normal,este un microfon condensator - capabil de a prelua orice conversaţie din apropiere. Aceasta măsoara 53 x 95 x 35 mm şi cântăreşte doar 75g.





ElekTex Smart Fabric Keyboard
Vrei o tastatura in marime naturala pe care sa o rulati şi sa o luati oriunde? Keyboard ElekTex este tot ceea ce cautati, tastatura 100% fuctionala, hidrofuga, şi foarte uşoara (2.4 uncii). Acesta utilizează tehnologia Bluetooth pentru a se conecta cu aparate compatibile şi chiar a venit cu un standard PDA.





USB Aroma Therapy
Poate genera trei arome diferite.Partea cea mai misto la acest gadget este ca PC-ul alege ce parfum sa pulverizeze.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails