Pagini

marți, 8 decembrie 2009

10 Cele mai ciudate inventii

Software care detecteaza o pisica care merge pe tastatura.





Masina de spalat pentru pisici si caini.






Costum de afaceri care este parfumat tot timpul.Hyuk-ho Kwon de Kolon Company din Seul, Coreea, a inventat acest costum. Costum este facut dintr-un material chimic care conţine micro-capsule parfumate, care se sparg prin presare si elimina un miros placut,de exemplu atunci cand te lovesti de o alta persoana in aglomeratia de la metrou.






Testicul artificial pentru caini






Ceas cu alarma care ruleaza pana la tine







Dispozitiv care trasforma limbajul cainilor in limbaj uman.





Lenjerie de corp anti-flatulenţă
Buck Weimer (Pueblo, Colorado), a inventat ,o lenjerie de corp închisa ermetic cu un filtru care înlătură mirosul rau de gaze înainte ca acestea să scape.







Aparat care faciliteaza nastera cu ajutorul fortei centrifugale.







Dispozitiv electromagnetic care face un zgomot,care este auzit doar de adolescenti,nu si de catre persoanele adulte.A fost conceput pentru a dispersa grupurile de adolescenti care creaza probleme.El a fost folosit mai târziu pentru a face tonuri de apel pentru telefoane, care erau auzite la adolescenţi, dar, probabil, nu si de profesorii lor.



Alarma pentru masina care declanseaza un aruncator de flacari
Charl Fourie si Michelle Wong (Johannesburg, Africa de Sud) au inventat o alarmă auto antifurt formata dintr-un circuit de detectare şi un aruncator de flacari, pentru a oferi un factor de descurajare pentru hotii de masini.Cu o rată a criminalităţii în creştere, hotii au devenit o preocupare serioasă în Africa de Sud.Atunci cand hotul va apasa pedala de acceleratie flacarile vor izbugni in stanga si in dreapta masinii. Inventatorul susţine că este puţin probabil să omoare pe cineva acest dispozitiv.În Africa de Sud, este legal să se utilizeze forţa letală pentru apararea bunurilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails